NOVAC - Ultimativni Oblik ZLA - TRAGOVI ISTINE 2021

Header Ads

NOVAC - Ultimativni Oblik ZLA

  

Vjecno pitanje ?Da li on zaista postoji, ili je to sve opticka varka od strane medija. Da li je mjesec stvaran ili je samo hologram, da li je sunce stvarno, da li je svijet u kojem zivimo realan? Da li je put na mjesec izreziran ? Tko je prvi covjek koji je krocio na mjesec? Da nije mozda kamerman od Neil-a Armstronga? Zanimljive cinjenice napisah. Mozda su probudile sumnju u vama. Iskreno se nadam da jesu.

Kako citate vjesti, nebitno da li novine ili preko interneta. Da li vjerujete u sve sto citate, da li ste se ikada kriticki postavili prema main stream medijima. Zaista ne vjerujte svemu sto citate, jer vecina toga sto je napisano je u stvari napisano radi toga da netko preko oglasa zaradi novac, ili da se Iste " Novine " prodaju u sto vecoj kolicini. Zasto ? Naravno, odgovor je isti, da bi se zaradio novac.


Novac

Sto je novac ? Za vecinu vas smisao zivota, jer mislite da ste bez Istog bezvrijedni. Papir koji vam dozvoljava da zivite u svjetu raskosa i sjaja. Da ako ga nemate dovoljno, drugi vas  nece cijeniti, u onoj kolicini kako Vi to zelite. Zar je to zaista tako? Zar to nije korumpiran nacin razmisljanja. Zar Sin Bozji nije rodjen u stalici, kao siromah, i cijeli Svoj zivot proveo Kao siromah. Odgovor je, naravano da jeste. Tako stoji u Bibliji i to je nepobitna cinjenica. Da li su ga ljudi, koji su u to vrijeme bili na vlasti pokusali potkupiti? Naravno da jesu, ali uspjeli nisu. Zasto? Zato sto je On sam znao, da ako krene putem tim, nikad sretan nece biti.

Ako ste uzivali, citajuci ovaj tekst, molimo vas uzmite u obzir da on dospije i do drugih. Neizmjerno Vam hvala !

Nema komentara

Ako neki od našega sadržaja budi u Vama sumnje, kontaktirajte nas.

Svako kopiranje i neovlasteno koristenje Postova je strogo zabranjeno.. Pokreće Blogger.