Kako Razumjeti, Prepoznati i Osloboditi svoje EMOCIJE - TRAGOVI ISTINE 2021

Header Ads

Kako Razumjeti, Prepoznati i Osloboditi svoje EMOCIJE

Emocije


kako kontrolirati emocije


Volimo da bi bili voljeni. Emocije su naime usko povezane sa osjecajima. Tri najjace emocije su emocije seksa, ljubavi i romantike. O prvoj nema potrebe da pisem jer nam je svima jako poznata. Naime kod alfa muzjaka ona je jako istancana odnosno istaknuta ali isti je slucaj i sa druim spolom. U vecini slucajeva emocija ljubavi je najcisca. To je emocija stvaralastva jer cinjenica je da samo ljubav radja plodom. Ali mi ljudi smo zaboravili sto je ljubav jer mrzimo. Nije ljubav sam seksualni cin, da jeste jedan dio a za mnoge nas je samo taj cin, znak ljubavi. Zato i jesmo skrenuli sa puta. Ljubav moze da ima bezbroj oblika a ne samo oblik spajanja sa drugom polovicom. I onda ucjene kada jedno nije raspolozeno kao tipa ti mene ne volis. 

Cisti dokaz razmisljanja neandertalca kad je prezivljavanje i rasplodjavanje imalo jedinu vaznu ulogu. Kada se zivjelo iz dana u dan, mada je na veliku zalost i danas u mnogim slucajevima tako. Za svaki osjecaj postoji i njegova emocija, za svaki osjecaj postoji protu osjecaj odnosno kontra osjecaj a samim time i protu emocija. Naime zasto sam rekao da su ljubav, seks i romantika tri najjace emocije ? Zato sto te tri emocije zajedno kombinirane donose plod. Prvu emociju odnosno emociju seksa je nemoguce istinski ostvariti bez ljubavi a emociju ljubavi je nemoguce istinski ostvariti odnosno osjetiti bez romantike. A svi znamo sto je romantika. To su pomno birane rijeci, lijepe rijeci, rijeci inspiracije, rijeci nase duse. Nemoguce je ostvariti odnosno kreirati istinsku ljubav bez romantike.
Zalosna je cinjenica da zene ne padaju vise na romantiku nego na materijalno i onda se na kraju pronadju u vlastitom zatvoru koji su same sebi stvorile. Trce za novcem, misle da je zlato sve sto sja, a na kraju budu tuzne i nezadovoljne sa samima sobom jer su postale robovi, i to ne robovi muzu nego robovi same sebi. Alfa muzjak sa milionima nikada nece dozvoliti siromasnoj zeni odnosno zeni koju je ozenio a ista dolazi iz nizeg staleza da mu govori sto ce on da radi. Ubojstvo karaktera se desava jer one misle da imaju utjecaja ne znajuci da na takve osobe nitko nema utjecaja osim oni sami na sebe. I tako par godina veze i braka i ljubav umre a ona radi bogatstva na koje se vec navikla i ne zeli ga prokockati fakticki podje da mu prodaje svoje tijelo. 

Zasto je to tako ? Odgovor je naime jako jednostavan. Zato sto si trcala za novcem a ne za romantikom i istinskom ljubavlju, tebe je pogonio drugi oblik ljubavi, ljubav prema lagodnom zivotu, ljubav prema novcu i na kraju si otkrila kakav je to zivot. Ovo sve gore navedeno je jedan oblik uporabe emocija. Emocije se mogu upotrebljavati i u druge svrhe ali o tom vise mozda nekada drugi put ili pak kada dodje pravo vrijeme za to.


Nema komentara

Ako neki od našega sadržaja budi u Vama sumnje, kontaktirajte nas.

Svako kopiranje i neovlasteno koristenje Postova je strogo zabranjeno.. Pokreće Blogger.