Pad HDZ - a - TRAGOVI ISTINE 2021

Header Ads

Pad HDZ - a

Pad HDZ - a

Pad i slom HDZ 

Radi ogromnog broja afera koje su potresle korijene HDZ - a u zadnjih par tjedana osjetljiv je pad njihove moci. Samim time kada se govori o predsjednickim izborima vidljiv je gubitak podrske biraca sto je i za ocekivati. Naime svaka korumpirana stranka ne zasluzuje podrsku biraca pa cak i ako su ti biraci ispranog mozga i znaju da zaokruze samo jedno na glasackom listicu. No zanimljivo je da je SDP poceo naglo da raste, odnosno da se podrska SDPU pocela povecavati. Donekle je to i logicno jer je neandertalac navikao da ima samo dvije opcije i da kada vidi da jedna opcija gubi, proda svoju dusu drugoj, onoj koja je trenutno vodeca, za judine skude. No dosta o tome. Poanta svega je da covjek opet iz proslosti nije nista naucio. Istina je da posto skoro vecina populacije na kontinentu, u kolijevci zivota iz koje je sve pocelo a zov se Balkan zivi u proslosti. 


Stoga ako vec vecina zivi u proslosti opet je nekako nelogicno da podrska SDP - u raste jer valjda nas je proslost naucila kako nam je bilo kada su oni bili na vlasti. Zasto neandertalac koji zna da ni jedna od dvije politicke stranke koje se bore za prvo mjesto nikada nije ispunila ono sto je obecala ponovno bira istu. Ignoriranje ili pak potpuni idiotizam. Pa cak ni onog starog djeda i staru baku nije moguce razumjeti, koji ne mogu da zive od svoje mirovine i koji moraju da idu da traze, da sakupljaju boce po otpadu da bi prezivivjeli jer su oni takodjer ti koji ih biraju, ili im je mirovina za poginulo dijete u ratu koju redovno dobivaju svaki mjesec pojela. Kazu da sa godinama dolazi mudrost, pa zasto nas onda unistavaju oni koji bi trebali biti najmudriji. Bas me zanima dali ce ikada doci dan kada ce mladi, neiskvareni covjek sjesti na stolicu, u udobnost fotelje. Jer cinjenica je ako stara mrcina nije u stanju da vodi drzavu onako kako treba jer je korumpirana a ta ista korupcija traje vec 25 godina onda bi zaista trebalo nekome mladome covjeku dati kormilo drzave. 


Nekome tko je u stanju da gleda u buducnost, jer vecina nije, jer vecina zivi u prolosti. Politicar kao politicar, posto zna da vecina zivi u proslosti koristi tu informaciju da bi sirio mrznju medju ljudima, da neandertalac nikada nebi izasao iz svojih granica shvacanja iz svoga zatvora kojeg je sam sebi stvorio u glavi. Ali opet nekako mogu i politicara da razumijem, covjek samo voli sebe. Zar je lose voljeti sebe ? Koliko neandertalaca je u stanju da vole sebe, jer vecina se ne voli, jer vecina se mrzi, vecina mrzi svoj zivot i sve sto se krece oko njih. No tko je tu kriv ? Politicar ? E pa nije ! Kriv je neandertalac jer je osjecaj u njemu, jer se sjeme mrznje nalazi u njemu i samim time je njegovo. Vidljivo je takodjer da populisti polagano rastu. 

No dali vjerovati populistima koji otvorene iznose da su manipulatori ? Sigurno da nije, jer manipulator je osoba koja manipulira drugoga u svoju korist, odnosno koristi drugu osobu u svoju korist. Samim time osoba koja gleda svoju korist i voli samu sebe, koja je sama sebi na prvome mjestu. Stoga ni populiste ne treba podrzati tipa Pernar, jer mozda je on nista drugo nego postavljena marioneta nekoga drugoga, nekoga iz HDZ - a ili pak SDP - a. No onda kome vjerovati, koga izabrati. Najbolje nikoga, nego jednostavno napraviti drzavni udar i rastjerati bandu iz pijeska, istjerati ih iz dvorista i uzeti svoje dvoriste, dvoriste za koje su se mnogi borili i dali svoje zivote u svoje ruke.  

Nema komentara

Ako neki od našega sadržaja budi u Vama sumnje, kontaktirajte nas.

Svako kopiranje i neovlasteno koristenje Postova je strogo zabranjeno.. Pokreće Blogger.