Politicka Kampanja MIROSLAV SKORO - Zasto se nista nece promjeniti ako Miroslav Skoro postane predsjednik - TRAGOVI ISTINE 2021

Header Ads

Politicka Kampanja MIROSLAV SKORO - Zasto se nista nece promjeniti ako Miroslav Skoro postane predsjednik

Politicka Kampanja MIROSLAV SKORO - Zasto se nista nece promjeniti ako Miroslav Skoro postane predsjednik

Sad il' nikada


Svima nam je jasno da se vec iduci mjesec odrzavaju predsjednicki izbori u Republici Hrvatskoj. Mi kao novine koje zivimo istinu, novine koje smo vise od istine moramo da pokusamo da otvorimo oci Hrvatskoj Javnosti sto se tice po pitanju gospodina dr. Skore. 

Doktor Skoro je jako karmantna osoba i osoba koja je u stanju da sarmira, takodjer radi svoje skolske pozadine osoba koja jako dobro raspolaze rijecima odnosno osoba koja svoje rijeci zna da koristi u svoju svrhu.

Takodjer nam je svima jasno da je Gospodin Skoro svoju slavu stekao tako sto je postao pjevac i pocetak njegova uspona su pjesme koje bude nacionalnu svijest. I radi toga moze samo da bude ponosan, svakoj zemlji je potrebna osoba koja je u stanju da budi nacionalnu svijest, odnosno osoba koja je spremna da u jako kratkom vremenskom razdoblju probudi nacionalizam u slucaju da se drzava nadje u nekoj krizi odnosno bude napadnuta od neprijatelja. 

Takodjer je istina da se Gospodin Skoro bavi proizvodnjom vina odnosno da je dr. Skoro takodjer poduzetnik i to poduzetnik u punome smislu ove rijeci jer osim sto se bavi proizvodnjom vina on takodjer posjeduje nekretnine i dionice u stranim Firmama koje mu naravno svakoga mjeseca donose novu vrstu kapitala. Mozemo reci odnosno zakljuciti da je dr. Skoro shvatio kako funkcionira ovaj svijet odnosno naucio kako se pravi novac i posjeduje formulu koju naravno koristi u svoju korist. 


No pogledajmo sada istini u oci, sve ove gore navedene karakteristike su naravno pozitivne, pa pocnimo redom. Naime svima nam je jasno da je doktor bio clan Hrvatske Narodne Zajednice i da je obnasao duznost na nekim visokim pozicijama na koje je bio direktno postavljen od prvog Hrvatskog predsjednika dr. Franje Tudjmana. Takodjer nam je poznato da je isti izasao iz ove stranke poslije nekoliko godina radi ne slaganja sa ideologijom. 


No ne dajmo se zavarati. Istina je takva da su sljedece godine parlamentarni izbori i da naravno ni jedna od dvije najvece nacionalne stranke u Republici Hrvatskoj nece biti u stanju da ostvare vecinu glasova i samim time ce biti primorane da rade zajedno da bi se sastavila vlada. Samim time u slucaju da na sljedecim parlamentarni izborima pobjedi SDP a radi ne vecine glasova bude primoran da koalira sa HDZ - om jer bi to bio jedini moguci nacin da se sastavi vlada, to bi bila direktna smrt HDZ - a i obrnuto. Kao sto se da vidjeti na temelju gore navedenog ali i na temelju programa predsjednicke kampanje dr. Skore on zeli da predsjednik blago receno ima apsolutnu moc odnosno da se njega sve pita.


Samim time njegova predsjednicka kampanja je nista vise nego cilj da se sacuvaju dvije najvece politicke stranke jer to je jedini moguci nacin i da se sacuvaju, jer nakon preko 25 godina varanja vlastitoga naroda, radjenja za strane sluzbenike i bivanja nista vise nego obicna marioneta na stetu svoga vlastitoga naroda koji ih je izabrao racuni su dosli na naplatu. Doktor Skoro je njihov jedini spas a kao sto se da vidjeti, bar po narodnom misljenju i osoba koja ce im stvarno i donijeti spas, jer narod je ponovno povjerovao na rijeci, odnosno povjerovao je na istinu. Politicka kampanja se jedino i moze voditi na istini pa i HDZ i SDP su svaku politicku kampanju temeljili na istini ali kada je trebalo sprovesti dijela koja su obecavali nisu se bas proslavili. Stoga za sada necemo da sudimo nikoga, ne samo sada nego nikada a Gospodina Skoru cemo da ocjenimo po njegovom poslu i nadamo se da grijesimo kada mislimo da je instaliran od strane HDZ - a i SDP - a da bi ih nista vise nego spasio.

Nema komentara

Ako neki od našega sadržaja budi u Vama sumnje, kontaktirajte nas.

Svako kopiranje i neovlasteno koristenje Postova je strogo zabranjeno.. Pokreće Blogger.