Zdravlje iz Bozje ljekarne - TRAGOVI ISTINE 2021

Header Ads

Zdravlje iz Bozje ljekarne


zdravlje i prirodaZdravlje iz  Bozje ljekarne i priroda


Nase zdravlje je najbitniji cimbenik koji je odgovoran za nasu srecu, odnosno drugim rijecima receno, nebitno koliko i sto posjedujemo ako nismo zdravi odnosno ako nismo zdravoga duha sve bi to bili spremni mijenjati za svoje zdravlje. Cak i najbogatija osoba na svijetu je spremna da mijenja sve svoje bogatstvo za zdravlje i toga smo naravno svi svjesni.

Takodjer je istina je zdravlje jedan od najunosniji poslova danasnjice odnosno da farmaceutske kompanije ubiru milijarde na promocija lijekova odnosno proizvoda koji pospjesuju nase zdravlje, odnosno sa kojima naruseno zdravlje vracaju u prvotni oblik. 

Iako lijekovi koji se danas proizvode su daleko od prirodne baze odnosno u svakom lijeku se nalazi ogromna kolicina razliciti kemijskih komponenti oni nam pomazu ali ne na nacin kako vecina ljudi nazalost misli da nam pomazu. Istina o lijekovima je takva da iako lijek pomaze u otklanjanju neke bolesti on ne lijeci tu bolest. Lijek naime samo otklanja simptome bolesti odnosno ono sto je vidljivo sa polja dok unutra u nasem tijelu se i dalje vodi borba nasega organizma protiv stranih tijela. Stoga alternativna metoda i jeste priroda, odnosno prirodna medicina.Samim time posto i farmaceutske kompanije naravno ne lijece nase tijelo nego samo otklanjaju simptome to znaci da se nase tijelo na kraju samo izbori protiv bolesti odnosno dosegne nivo ozdravljenja. Cilj ovoga teksta nije potaknuti covjeka da prestane konzumirati lijekove nego naprotiv da svojim lijekovima doda i prirodnu bazu, odnosno da se preda uz modernu medicinu i alternativnoj medicini kako bi sto prije dosao do zeljenoga rezultata donosno u ovome slucaju ozdravljenja. Samim time kada modernoj medicni pridodamo i alternativnu medicinu mi fakticki ozivljavamo i bodrimo nas duh cime automatski rastu sanse za nase ozdravljenje.

Koliko samo puta nas je svakodnevnica unistila na psiholoskoj bazi, koliko puta radi te psiholoske nestabilnosti u ovome slucaju stresa smo se razbolili, koliko radi stresa smo samo propatili. I na kraju sto je bio lijek svemu tome ? Pa lijek je bila nista vise nego priroda, bilo je dovoljno da se na par dana sklonimo od grada, sklonimo od nase svakodnevnice da bi u prirodi nas duh napunio svoje baterije, da bi se nivo nase energije vratio na staro pa cak u nekim slucajevima presao na veci nivo. U prirodi ne samo da smo pronasli dodatnu energiju, ne samo da smo napunili svoje baterije nego u prirodi smo i uspostavili iskonsku konekciju sa nama samima i na trenutak pronasli unutarnji mir, radi kojega i jesmo uspjeli da napunimo svoje baterije i vratimo se u svakodnevnicu mirniji, smireniji i jaci.

Nema komentara

Ako neki od našega sadržaja budi u Vama sumnje, kontaktirajte nas.

Svako kopiranje i neovlasteno koristenje Postova je strogo zabranjeno.. Pokreće Blogger.