Istina iza PREDSJEDNICKIH IZBORA u Hrvatskoj | TRAGOVI ISTINE - TRAGOVI ISTINE 2021

Header Ads

Istina iza PREDSJEDNICKIH IZBORA u Hrvatskoj | TRAGOVI ISTINE

Predsjednicki izbori u Rrepublici Hrvatskoj 2020


Istina iza PREDSJEDNICKIH IZBORA u Hrvatskoj - IZBORI 2020 su jedna od najvecih manipulacija naroda od osnutka drzave !


Kao Organizacija koja je politicki neopredjeljena i kojoj vodstvo nije niti u jednoj od politickih stranaka primorani smo da iznesemo istinu i da uputimo odnosno otvorimo oci biracima koji su izasli na predsjednicke izbore. 

Kronoloski cemo iznijeti cinjenice od kojih ce se pomjeniti vasa perspektiva i samim time pocet cete da gledate na prosle izbore sasvim drugim ocima. Istina je da je Hrvatska oznacena kao jedna od najsiromasnijih drzava Europske Unije, ali takodjer je istina da Hrvatskom Vladaju iste opcije od nastanka ISTE ! Samim time od nastanka Republike Hrvatske radi se na njenom unistenju i na osiromasavanju stanovnistva po staroj dobroj formuli, guli puk i stavljaj sto si uzeo u svoj dzep.


Istina je da su samo tri kandidata imala sanse da udju u drugi krug radi jakoga PR - a ( Public Relations = Javni odnosi ). Naime da bi se lakse razumjelo sto je PR, to je nista vise nego strucna sprema odnosno obrazovanje u Odnosima sa javnoscu cija je najjaca disciplina marketing a radi vremena u kojem zivimo internet marketing je najjaci radi toga sto se stari mediji ne koriste vise toliko kao sto se koristi internet. Odnosno vecina od populacije ima pristup internetu samim time internet je postao primarni medij kojime se kreira javno misljenje sto i jeste PR odnosno sto se uci kada se pohadja PR.

No da predjemo na nase kandidate. Realno je bilo da ce u drugi krug uci ili Zoran Milanovic, Kolinda Grabar-Kitarovic ili Miroslav Skoro ! Moramo znati a i znamo da je gospodin Milanovic bio premijer Vlade Republike Hrvatske i da svi znaju kako je vodio drzavu. Gospodja Kolinda i gospodin Skoro imaju u ovoj prici mnogo zajednickoga. Gospodja Kolinda i gospodin Skoro su bili clanovi iste politicke opcije. Istina jeste da je Miroslav Skoro prema njegovim izjavama napustio svoju politicku opciju odnosno isclanio se iz stranke ali takodjer je istina da je povezan sa politicarima od osnutka drzave. Naime Gospodin Skoro je na ovim izborima iskoristen kako bi Politicka Opcija desnog krila odnijela pobjedu na izborima, no to im nije poslo za rukom. Gospodin Skoro je bio nista vise nego obicni PR trik, koji su oni koji su desno od centra iskoristili da bi osvojili fotelju predsjednika.


Naime ako pogledamo rasplet izbora, pobjedu je odnjeo Zoran Milanovic. No kada su Zoran Milanovic i Kolinda Grabar-Kitarovic usli u drugi krug odnosno kada s nastavili borbu za stolicu predsjednika glasacima gospodina Skore su bile plasirane na dnevnoj bazi od strane Novinskih kuca da izaberu manje zlo, odnosno desno krilo je pomocu medija pokusalo da utjece na njihovo misljenje kako bi gospodja Kitarovic pobjedila. Isto bi se desilo i u slucaju da je gospodin Skoro usao u borbu protiv gospodina Milanovica, mediji bi pokusali utjecati na misljenje puka kako bi glasaci gospodje Kolinde dali svoj glas u drugome krugu gospodinu Skori. Samim time vidi se da je to nista vise nego pokusaj manipulacije puka odnosno vodanje gusaka kroz maglu, sto naravno politicari rade vec od osnutka drzave. 

Cilj je da ni jedna politicka opcija nije u stanju da dobije vecinu, odnosno da su svi u koaliciji sa nekime. Iduce godine su parlamentarni izbori odnosno birat ce se novi premijer. Samim time recimo da trenutno proricemo buducnost odnosno da na sljedecim parlamentarnim izborima stranke nece moci da pobjede odnosno da sakupe dovoljno glasova kako bi mogle sastaviti parlament, samim time ce HDZ i SDP morati uci u koaliciju, odnosno ako je vjerovati novinama, odnosno mainstream medijima dva najljuca neprijatelja morat ce da rade zajedno da sastave vladu samim time ona opcija koja bude imala poziciju premijera odnosno dobije poziciju premijera ce da izbrise drugu opciju, odnosno da je posalje u povijest a puk ce napokon otvoreno moci vidjeti da politicari ne misle i ne rade za njih nego rade na ocuvanju svojih stolica !


Nema komentara

Ako neki od našega sadržaja budi u Vama sumnje, kontaktirajte nas.

Svako kopiranje i neovlasteno koristenje Postova je strogo zabranjeno.. Pokreće Blogger.