4 Stvari koje će Muškarac napraviti samo za Ženu koju ISTINSKI VOLI - TRAGOVI ISTINE 2021

Header Ads

4 Stvari koje će Muškarac napraviti samo za Ženu koju ISTINSKI VOLI


4 Stvari koje će muškarac napraviti samo za Ženu koju ISTINSKI VOLI !


Samo osoba koja je iskusila pravu ljubav može da shvati koliko ona vrijedi i koliko je dugo trajala potražnja za njom. Muškarcu koji iza sebe ima istinsku ljubav žene granice ne postoje i sve je u stanju da učini ali također i ostvari.

Znajte da samo muškarac koji vas iskreno i svestrano voli će za vas da čini sljedeće stvari: 


Muškarac koji vas iskreno voli će da promjeni svoje mišljenje radi Vas:

Svima nam je jasno da su muškarci ponekada jako tvrdoglavi. Također nam je poznato da u većini modernih veza žena se ne shvaća ozbiljno. Razlog tome je nedostatak poštovanja ali također i nedostatak ljubavi. Znajte da su ljubav i poštovanje sestre blizanke koje funkcioniraju na dubljoj frekvenciji i koje jedna bez drugih ne idu. Ako je vaše tijelo jedino što je važno vašem muškarcu on nikada neće da uvažava vaše mišljenje koliko će da uvažava i bude opsjednut vašim tijelom. Samo muškarac koji vas iskreno voli će uvijek pokušati da dođe do kompromisa ili ako je inteligentiji pokušat će naći način da obadvoje dobijete ono što želite. Razlog tome je što vas vaš muškarac smatra jednakima sebi, odnosno nije ograničen da misli da je muški spol jači od ženskoga nego naprotiv njegov stav je da su oba spola ravnopravna. Možda nećete pronaći kompromis oko svake stvari  ali znajte da muškarac koji vas iskreno voli će uvijek da uloži dodatni napor kako bi ga bar pokušao pronaći, samim time znajte da živite u zdravoj vezi, u vezi u kojoj ćete zajednim snagama uvijek pokušati naći način kako da posložite stvari upravo onako kako bi stvari trebale biti posložene.


Muškarac sluša samo ženu koju istisnki voli:

To naravno znači da će vas vaš muškarac istinski slušati, da će vam pokloniti svu svoju pažnju. Znajte da ako primjetite da kada pričate sa svojim muškarcem a on je postao odsutan, to lako može biti znak upozorenja da vaša veza ne funkcionira onako kako bi trebala da funkcionira. Znajte da samo muškara koji vas istinski voli će da vam posveti svoju punu pažnju jer razgovor sa vama mu je od krucijalne važnosti odnosno on je ovisan da izmjenjuje mišljenja sa vama, odnosno ovisan je o Vama. Samo muškarac koji vas iskreno i duboko voli će uvijek čuti ono što pričate, samo on će da sluša sve vaše savijete i u većini slučajeva će da ih prihvaća ili u slučaju da misli obrnuto od vas to će da radi sa zdravim razumom odnosno ukuzat će vam na moguće posljedice vašega mišljenja. Muškarac koji istinski voli ženu će za nju da uradi SVE:

Samo osoba koja je iskusila pravu ljubav u stanju je da shvati koliko ona vrijedi i koliko dugo je mora da je traži. Ako je istinska ljubav žene vjetar u leđa muškarcu, onda je muškarac u stanju da ostvari sve što zacrta. Znajte da samo od takvog muškarca ćete da dobijete potpunu podršku jer on vjeruje u vas i vaše mogućnosti. Muškarcu koji vas istinski voli vi ste najvažnija stvar u životu. Samim time što ste najvažnija stvar u njegovom životu to je i razlog radi kojega je spreman da SVE uradi za Vas. 


Muškarac se bori samo za ženu koju istinski i duboko voli:

Znajte da niti jedan muškarac na ovome svijetu ali također ni žena neće da se upusti u borbu za nečim što smatra samo avanturom, za nešto sto smatra prolaznim i što je samo za jednu noć. Muškarac će da se bori za vas samo ako vas istinski voli. Nebitno u kakvoj se opasnosti pronašli on će da se zauzme za vas, jer da se vama nešto desi on nije u stanju da to psihički i emocionalno prebrodi. Samim time vi ste njegova princeza. To je njegov instinkt, instink jedino pravog i istinskog alfa mužjaka koji nikada neće dozvoliti da vam se nešto loše dogodi. Samo osoba koja vas istinski voli je u stanju ne samo da se bori za vaše ime i vašu čast, nego također ona će se boriti za vas kako bi vas naravno zadržala.Moguće je da sve naše objave nećete uvijek vidjeti, samim time svaki put kada želite pročitati nešto zanimljivo možete nas posjetiti na našoj Facebook stranici Tragovi Istine


Nema komentara

Ako neki od našega sadržaja budi u Vama sumnje, kontaktirajte nas.

Svako kopiranje i neovlasteno koristenje Postova je strogo zabranjeno.. Pokreće Blogger.