Brutalno Iskren Govor VLADIMIRA PUTINA : Europa je prestala vjerovati u BOGA i okrenula se SOTONI - TRAGOVI ISTINE 2021

Header Ads

Brutalno Iskren Govor VLADIMIRA PUTINA : Europa je prestala vjerovati u BOGA i okrenula se SOTONI

Istina o Vladimiru Putinu


Brutalno Iskren Govor VLADIMIRA PUTINA: Europa je prestala vjerovati u BOGA i okrenula se SOTONI

" Zaista najveća i jedina opasnost za Ruski identitet je povezana sa procesima koji se ne dešavaju kod kuće, neko koji se dešavaju izvan Rusije. Oni uključuju međunarodne odnose, moral i druge aspekte ! "

" Vidimo da, kako su Europsko-Atlantski savezi odbili puteve svojih predaka, a to su kršćanski putevi, putevi koji su nekada bili baza zapadne civilizacije. U tim zemljama, tradicija i identit su ubijeni. Nacionalni, religijski, kulturalni, pa čak i spolni identite se već relativizira. "


" Njihove politike ulijevaju strah u kosti obiteljima sa puno djece, sve u cilju kako bi ih mogli izjednačavati sa homoseksualnim partnerstvom. Vjera u Boga nažalost je postala jednaka vjeri u Sotonu. Ovakva politička korektnost stranaka, dovodi do legitimizacije i propagande pedofilije .¨

" Ljude u Europi je strah i posramljeni su govoriti o svojoj povezanosti sa vjerom. Kršćanski praznici se nastoje relalitivizirati, kako bi svi oni koji ih slave bili ismijani. Cilj ovakve privatizacije kulture kao rezultat donosi veliku demografsku i moralnu krizu zapada. "

" Najveći dokaz ove moralne krize je sloboda reproduktivnosti. Zapada nikada neće opstati ako nastavi dovoditi migrante u svoje zemlje. Bez kršćanskog morala, koji je duboko usađen u slavenima već tisućama godina, izgubit ćemo ljudsko dostojanstvo. Zbog toga mi smatramo da je prirodno, da očuvamo te moralne vrijednosti. "


" Moramo imati poštovanja prema svim manjinama, ali također u isto vrijeme ne smijemo smanjivati prava većine. To znači da na nacionalnom nivou, moramo braniti svoj suverenitet. Iz svjetske perspektive, Sjedinjene Američke Države su postale žrtve novog identiteta "

TRAGOVI ISTINE - VIŠE OD ISTINE !

Izvor: Youtube

Nema komentara

Ako neki od našega sadržaja budi u Vama sumnje, kontaktirajte nas.

Svako kopiranje i neovlasteno koristenje Postova je strogo zabranjeno.. Pokreće Blogger.