FATIMINO PROROČANSTVO: Ogroman potrest trest će zemlju osam sati, samo neki će preživjeti tamu - TRAGOVI ISTINE 2021

Header Ads

FATIMINO PROROČANSTVO: Ogroman potrest trest će zemlju osam sati, samo neki će preživjeti tamu

Potres u Zagrebu 2020


FATIMINO PROROČANSTVO: Ogroman potrest trest će zemlju osam sati, samo neki će preživjeti tamu !

Tri dana će tama prekriti svijet !

Otac Fuentes, koji živi u Fatimi, svjedočio je kako mu je Papa Ivan VI dao dopuštenje da posjeti sestru Luciju, posljednju živuću fatimsku vidjelicu koja je cijeli svoj život živjela iza zidova samostana. Otac je tako izjavio kako ga je primila ali i kako mu je u razgovoru sa njim izrekla proročanstvo o danima tame:


" Oče, naša Gospa je veoma tužna jer nitko nije zainteresiran za njeno proročanstvo iz 1917. godine. Iako pravednici hodaju uskom stazom, Zli hodaju širokim putem koji ih vodi ravno ka njihovom uništenju. Vjerujte mi, Oče, mnoge će duše biti izgubljene i mnogi će narod nestati sa lica zemlje. Čovjek na veoma važnoj piziciji će biti ubijen i to će prouzročiti rat. Moćna vojska će dominirati u cijeloj Europi i započet će nuklearni rat. Mrak će na nas pasti tri dana ( 72 sata ) i jedna trećina čovječanstva koja preživi ovu tamu i žrtvu će započeti živjeti novo razdoblje. Jedne veoma hladne noći, 10 minuta prije ponoći, ogroman potres će tresti zemlju osam sati. Zemljotres će biti tako nasilan da će pomaknuti zemlju za 23 stupnja i zanim je vratiti na njezinu normalnu poziciju. Zatim će potpuni i apsolutni mrak pokriti cijelu planetu."


Ovo je posljednji intervju koji je Otac vodio sa Fatimskom proročicom, intervju koji je izazvao mnoge kontroverze u katoličkoj crkvi i svijetu jer najavljuje propast svijeta i pobjedu Marijinog Bezgrešnog Srca !


Nema komentara

Ako neki od našega sadržaja budi u Vama sumnje, kontaktirajte nas.

Svako kopiranje i neovlasteno koristenje Postova je strogo zabranjeno.. Pokreće Blogger.