Korijen sve i jedne Bolesti je NEDOSTATAK LJUBAVI - TRAGOVI ISTINE 2021

Header Ads

Korijen sve i jedne Bolesti je NEDOSTATAK LJUBAVI

kako nam ljubav pomaže da ostanemo zdravi

Korijen sve i jedne Bolesti je NEDOSTATAK LJUBAVI


Najrasprostranjenija bolest današnjice je rak, odnosno ciste i tumori. Razlog ovim bolestima je ništa više nego nemogućnost zaboravljanja na stvari koje su nas duboko pogodile, samim time ako pogledamo kako izgleda jedan tumor vidjet ćemo da postoji jedna vrsna energetske matrice koja zapovijeda tijelu da zadržava a samim time i skuplja ove nametnike našega organizma.

Naš organizam je ništa više nego jedna ogromna nakupina stanica ili da bi to izgledalo još ljepše možemo reći da je naš organizam jedna ogromna tvornica stanica koje rade zajedno i podpomažu jedna drugu kako bi sve normalno funkcioniralo. Naše stanice a samim time i mi crpimo energiju iz istoga izvora koji nas napaja odnosno puni energijom. Ako pogledamo iz šire perspektive odnosno iz socijalne perspektive onda možemo vidjeti da smo i mi ništa vise nego jedna stanica ili pak osoba, koja dolazi u kontakt sa drugim stanicama odnosno drugim ljudima. Samim time kako se mi ponašamo prema sebi i drugima, tako će se i naše stanice međusobno ponašati. Dalje naravno slijedi da ako smo mi u svađi sa sobom i sa drugima onda je sasvim logično da će i naše stanice da budu u svađi sa svojom braćom što je naravno direktni put u neku od bolesti, jer bolest nastaje tamo gdje prestaje mir, odnosno harmonija.

Energetski uzorak ponašanja naših stanica formira se jos u mladoj dobi odnosno kada smo djeca. On je direktno povezan sa našim prvim odnosima, odnosno odnosima sa našim roditeljima ali također i odnosu između dva roditelja u trenutku začeća. Stoga ako je naše ponašanje odsječeno od ostatka svijeta odnosno ako je naš partner naš centar svemira onda će se tako ponašati i naše stanice, odnosno one će preuzeti takav energetski model i na principu toga modela će funkcionirati. Ako nismo u stanju da dijelimo, odnosno ako smo škrti i naše vlastite stanice će postati škrte i neće biti u stanju da dijele odnosno da normalno funkcioniraju u svome okruženju, samim time skupljajući štetne materijale bez mogućnosti da ih otpuste. Tako nastaje bolest. 


Naše stanice su vođenje univerzalnom energijom odnosno enrgijom koju čovjek još nije shvatio i koju možda nikada neće biti u mogućnosti da shvati i funkcioniraju na Božanskom nivou jer su zamišljene kao savršen protok energije. Samim time moramo znati da naše stanice vibriraju kako bi zadržale viskoznost odnosno kako bi tijelo bilo tijelo, čvrsto a opet tako krhko. Radi toga što vibriraju one rade na određenoj frenkvenciji jer sve što vibrira može samo da vibrira na određenoj frekvenciji. Stoga sve što je u njima zapisano i nebitno što je u njima zapisano one će da usklade sa tom frenkvencijom kako bi se mogla očitovati odnosno ispoljiti u fizičkom tijelu koje poznajemo odnosno posjedujemo. 

Istina je da ženski spol u većini slučajeva preuzme od majke model potisnute agresije koje osjećaju prema muškarcu što naravno za sobom na kraju vuče nemogućnost ostvarivanja odnosno kreiranja zdrave veze. Samim time dok žena ne nauči da pusti tu agresiju koju je naslijedila od majke neće biti u stanju da živi slobodan život, istinski slobodan život jer živjeti sa osjećajima agresije prema suprotnome spolu je ništa više nego mentalni zatvor iz kojeg nažalost većina modernih žena nikada ne izađe.

Tumori i ciste su ništa više nego uzrok ovoga gore navedenog, odnosno nemogućnosti puštanja, nemogućnosti oprosta kako bi se moglo nastaviti dalje, kako bi se moglo nastaviti graditi bolju sadašnjost i spremati za lijepšu budućnost. Jer tijelo koje nije u stanju da oprosti svome bližnjemu nije u stanju ni da pusti štetne stanice koje su se razvile u tijelu, nego ih naprotiv zadržava i skuplja. Stoga otvoreno možemo reći da je nedostatak ljubavi razlog sve i jedne bolesti. Lijek je najbolje potražiti u prirodi jer mi i jesmo dio prirode. Stoga med i bilje imaju urođenu zapovijed ljubavi jer su napravljeni od zdravlja i ljubavi. Po mogućnosti izbjegavajte farmaceutske lijekove jer njihova energetska matrica je potpuno drugačija od prirodne odnosno farmaceutskim kompanijama je novac na prvome mjesto a ne istinska želja da se pomogne bolesniku. Naš organizam je kao niti jedan drugi i ne može se usporediti ni sa čime i kao dar nam je podarena moć samoizliječenja, stoga znajte da je samo besplatan lijek jedini pravi lijek. 

I ne zaboravite, sve što nam je potrebno već se nalazi u nama !

Nema komentara

Ako neki od našega sadržaja budi u Vama sumnje, kontaktirajte nas.

Svako kopiranje i neovlasteno koristenje Postova je strogo zabranjeno.. Pokreće Blogger.