TEST ČOVJEČANSTVA | POHLEPA JE KAŽNJENA, ČITAVO POSTOJANJE JE STVORENO U KRUGU - TRAGOVI ISTINE 2021

Header Ads

TEST ČOVJEČANSTVA | POHLEPA JE KAŽNJENA, ČITAVO POSTOJANJE JE STVORENO U KRUGU

pohlepa je kažnjena


Test Čovječanstva - Pohlepa je kažnjena a naše postojanje ja stvoreno u krugu !

Okrenuli smo leđa svemu onome što nam priroda daje, jedemo i pijemo genetsko modificiranu hranu, bojimo se i bježimo sami od sebe. Um je zaboravio da smo svi povezani i predodreženi zajedničkome životu, jedni sa drugima. Svi mo mi na ovaj svijet došli sa razlogom i svi obavljamo svoju misiju najbolje kako znamo. Ovih dana, svaka pohlepa, svaka dominacija i svaka podjela je brutalno kažnjena od prirode.


U borbi za dominacijom, za svijetom, ljudski ego ( um ) je skrio svoj strah i svu svoju nemoć iza sazidanih bedema praveći uništavajuće eksperimente uništavajući planet eksplozijama i tako uništavajući prirodu uništava sebe.

Zemljotresi, glad, poplave, suše, tsunami, bolesti sve je to produkt ljudske pohlepe, ljudske sebičnosti i želje za novcem, želje za profitom.

Okrenuli smo leđa prirodi, pijemo umjetno, jedemo kemiju, strah nas je nas samih. Um je na granici ludila i ne razumije da smo svi jedno, da smo povezani i predodređeni jedni drugima, da smo svi ljudska bića, dio prirode i da toj istoj prirodi pripadamo. Nije u stanju da razumije bumerang efekt, jer misli da je iza sazidanih badema siguran. Ali ta sigurnost, ti bademi sigurnosti, funkcioniraju samo na psihološkoj razini, na razini uma. U stvarnosti, baš kao što se danas da vidjeti, od korone nitko nije pošteđen.


Ne postoji veća, jača ili slabija vrsta - svi smo mi poslani ovdje gdje jesmo sa razlogom - pa čak i ljudi. Ni jedna nacija, grupa ili pojedinac nije na vrhu, jer kreator ne poznaje te granice, ne poznaje te podjele jer ih on nije ni stvorio. On je cijelo postojanje stvorio u krugu gdje je sve povezano i uvjetovano jedno sa drugim, bez jednoga, drugi nije u stanju da postoji. Svi smo poslani na ovaj svijet sa razlogom i svi je ispunjavamo onako najbolje kako to znamo i umijemo. Svaka pohlepa, svaka podjela, svaka dominacija je brutalno kažnjena. U prirodi opstaju jedino mir, harmonija i suživot. Znajte da je ovo sve test savjesti, test odgovornosti i solidarnosti. Znajmo da smo svi mi plod ljubavi, svi smo mi ništa više nego ljubav. Stoga sjetimo se ljubavi, budimo i postanimo ljubav. 

Nema komentara

Ako neki od našega sadržaja budi u Vama sumnje, kontaktirajte nas.

Svako kopiranje i neovlasteno koristenje Postova je strogo zabranjeno.. Pokreće Blogger.