FAKTOGRAF - Hrvatski Alat za Uništavanje SLOBODE GOVORA i DEMOKRACIJE | TRAGOVI ISTINE - TRAGOVI ISTINE 2021

Header Ads

FAKTOGRAF - Hrvatski Alat za Uništavanje SLOBODE GOVORA i DEMOKRACIJE | TRAGOVI ISTINE

faktograf cenzura istine na internetu


FAKTOGRAF - Hrvatski Alat za Uništavanje SLOBODE GOVORA i DEMOKRACIJE

Većini vas se desilo da su dobili zabranu objavljivanja na Facebook - u. U većini slučajeva je to bilo radi neke objave ili pak radi toga što ste podjelili nešto što " niste " trebali podjeliti. No većina vas također ne zna tko stoji iza toga. Možda sumnjate na svoje prijatelje, one sa kojima se ne slažete baš najbolje, one koji ne djele vaše mišljenje. Istina je naravno uvijek malo drugačija jer da bi čovjek vidio istinu čovjek mora istu da živi.

Naime razlog cenzure, odnosno nemogućnosti objavljivanja je radi Faktografa. Što je to Faktograf ? Faktograf je naime internet stranica koja se bavi provjerom točnosti podataka na internetu odnosno na Facebook-u. Da bi to slikovito dočarali kako bi lakše razumjeli, Faktograf je šerif koji stoji između vas i vaše slobode govora i vašega načina razmišljanja. Faktograf je taj koji se bavi činjenicama, odnosno alat koji je zadužen za slobodu informacija ali također i alat koji utvrđuje točnost informacija. On se bavi činjenicama. Sve bi to bilo lijepo i bajno da isti obavlja svoj posao kako bi trebao, odnosno radi čega je razvijen. Istina je da isti posjeduje ogromnu moć, moć koju niti jedan drugi portal u Hrvatskoj nema.


Samim time isti je u mogućnosti da vas prijavi i nitko neće da provjerava točnost njegove prijave jer on je za to zadužen. Zar nije malo smiješno da jedan portal glumi ratnika svjetla na bijelome konju. Trenutno je isti zadužen za uništenje zagovornika teorija zavjere ali i svega onoga i svih onih koji se bore da bi istina izašla na vidjelo. Ako je isti zadužen za utvrđivanje činjenica onda pogledajmo što je to činjenica. Naime činjenica je ništa više nego misao koju je usvojila većina ljudi. Uzmimo za primjer obično jaje, ako je činjenica da je jaje žuto to je radi toga što je jaje zaista žuto, bar ono domaće. Ako to isto jaje obojimo u bijelo onda to jaje više nije žuto nego je bijelo jer je naravno obojeno. E tu sada uskače Faktograf kako bi tvrdio i kako bi iskorijenio sve one koji tvrde i koji govore da je jaje bijelo, jer je jaje ispod farbe žuto. Slikovito objašnjeno ali tko hoće shvatiti, shvatit će.


Samim time da se zaključiti da je Faktograf ništa više nego produkt sistema, ništa više nego policajac na internetu koji spriječava slobodu govora, koji uništava slobodu razmišljanja, koji ubija sve ono što demokracija predstavlja a to i jesu sloboda govora i sloboda mišljenja. On je dijete sistema, kojemu je zadaća da ljude ( guske ) vodi u maglu kako bi i dalje ostali izgubljeni. Naravno ovakvim redoslijedom zbivanja automatski se postavlja pitanje, kako možemo vjerovati sistemu kada je izmislio takvo oružje, takav alat koji nas čak prati i na internetu i ne dopušta nam ni na internetu da iznesemo svoje mišljenje ?

Nema komentara

Ako neki od našega sadržaja budi u Vama sumnje, kontaktirajte nas.

Svako kopiranje i neovlasteno koristenje Postova je strogo zabranjeno.. Pokreće Blogger.