Kako Kompletna Europska Unija kopira Njemačke Mjere u Borbi protiv Koronavirusa | TRAGOVI ISTINE - TRAGOVI ISTINE 2021

Header Ads

Kako Kompletna Europska Unija kopira Njemačke Mjere u Borbi protiv Koronavirusa | TRAGOVI ISTINE

njemačke mjere u borbi protiv koronavirusa


Kako Kompletna Europska Unija kopira Njemačke Mjere u Borbi protiv Koronavirusa

Bilo bi sasvim glupo reći da mjere koje Njemačka Vlada donosi ne urađaju plodom ali također i treba izjaviti kako su se u glavnom Njemačkom gradu Berlinu nedavno odvijali protesti protiv isti.

Europska Unija je zatečena svime i Bruiseless - ski službenici se nalaze u problema. Glavni problem ovih dana je bila Italija koja je htjela izaći iz Europske Unije ako im se ne dozvoli kredit bez kamata u borbi protiv ove nameti ali također i borbi koja treba da spasi njihovu ekonomiju kako ne bi postali druga europska Grčka, odnosno crna rupa u koju se pumpaju beskonačne financijske injekcije a novac " nestaje " bez traga. No vratimo se na mjere. Istina je da Njemačke mjere rade ali se postavlja pitanje zašto sve Balkanske zemlje kopiraju iste ?


Razlog je jednostavan a on je da su naši političari bez ideja. Samim time ako pratimo simetrično vijesti iz Njemačke i Balkana, čisto da bi čovjek došao do druge perspektive odnosno do novih informacija da se vidjeti da kada Njemačka donese odnosno usvoji neku mjeru, za tjedan dana je moguće vidjeti da je ta ista mjera oživjela i na Balkanu ! Sve bi to bilo bajno da naši politčari te iste mjere koje već postoje u drugim zemljama ne prepisuju sebi, odnosno kako su oni došli do te bajne ideje, ideje koja treba da spriječi širenje. Redoslijedom događaja da se vidjeti da kompletna Europska Unija baš onako kako Njemci to žele i da su Njemci pokorili Europu isto kao što je to bio slučaj za vrijeme drugog svjetskog rata ali ovaj put birokratksi, sa olovkom.


Mada će ovaj način rađenja spasiti mnoge živote, postavlja se pitanje dali su naši političari sposobni i za što drugo osim da kradu, jer kopiranje mjera druge države je intelektualna krađa koja je ako uzmemo primjer internet portala ili pak muzičara sa estrade krivično djelo odnosno plagijat. Drugo pitanje koje čovjek sebi može postaviti je, dali svaki put kada izaberemo neku političku stranku i dadnemo joj moć da dođe na vlast kao rezultat mora da bude ona u kojoj njeni članovi nisu u stanju da razmišljaju sopstvenom glavu. Jer čisti dokaz ovoga je kopiranje mjera u borbi protiv koronavirusa !

Nema komentara

Ako neki od našega sadržaja budi u Vama sumnje, kontaktirajte nas.

Svako kopiranje i neovlasteno koristenje Postova je strogo zabranjeno.. Pokreće Blogger.