Koronavirus kao Paravan za Uvođenje CCTV Kamera za Nadzor | TRAGOVI ISTINE - TRAGOVI ISTINE 2021

Header Ads

Koronavirus kao Paravan za Uvođenje CCTV Kamera za Nadzor | TRAGOVI ISTINE

CCTV kamere za nadzor


Koronavirus CCTV Kamere za Nadzor su tu !

Odavno smo prestali vjerovati drugim portalima i preuzeli smo kontrolu u svoje ruke. Prestali smo vjerovati što nam govore i tako kroz istraživački duh započeli smo put koji nam svaki dan otkriva nevjerovatne informacije o čovječanstvu ali također i tehnologiji.

Ovih dana na našem putu smo naišli na još jedno otkriće iz područja nevjerovatnog a riječ je o CCTV Kamerama. Naime o CCTV kamerama i njihovoj uporabi odnosno o pokušaju potpune kontrole stanovništva koja se već par godina dešava u Kini smo već govorili. Taj članak možete pronaći OVDJE. No kako tehnologija napreduje tako napreduju i CCTV kamere, odnosno iste su dobile upgrade, pa osim što su prije bile u mogućnosti da prepoznaju lica ljudi koje snimaju ako su spojene MUP-ovu bazu podataka sada su radi termalnoga senzora u mogućnosti da mjere i ljudsku temperaturu. U borbi protiv koronavirusa one su odličan instrumen jer su u stanju da mjere temperaturu pojedinca i procijene dali pojedinac ima povišenu tijelesnu temperaturu, čemu bi uzrok mogla biti koronavirus. 


Velika je vjerovatnoća da će ove kamere biti instalirane po cijeloj Europi odnosno po svim Europskim gradovima kako bi se nastavila ali također i olakšala borba protiv korone. Stvar je ako ništa jako osjetljiva i ove kamere mogu da pomognu čovječanstvu ali također mogu i da od jedne države odnosno od stanovnika jedne države naprave robove sistema ! Razlog tome je što je CCTV naziv za video nadzor i to video nadzor visoke tehnologije koji se koristi u bankama ali također i u drugim objektima visokog rizika, odnosno radi se o videonadzoru koji sprema podatke i ako je povezan sa bazom podataka u MUP-u onda automatski je u stanju i da taj isti video nadzor zna tko se šeta ulicom. No o tome se informirajte više OVDJE.


No jedno pitanje, odnosno pitanje svih pitanja ostaje još neodgovoreno. Dali se uvođenje ovog visoko tehnološkog nadzora koji ako je spojen na umjetnu inteligenciju će zaista da pomogne u borbi protiv korone ili je pak korona ništa više nego paravan kako bi se u cijeloj Europi instalirao ovaj nadzor i tako dao Sistemu koji je u najmanju ruku truo injekciju koja mu je bila potrebna da preživi i tako mu također dao apsolutnu moć ? Na ovo pitanje ćemo dobiti odgovor u skorijoj budućnosti !

Nema komentara

Ako neki od našega sadržaja budi u Vama sumnje, kontaktirajte nas.

Svako kopiranje i neovlasteno koristenje Postova je strogo zabranjeno.. Pokreće Blogger.