KRIZNI STOŽER- NOVE MJERE | TRAGOVI ISTINE - TRAGOVI ISTINE 2021

Header Ads

KRIZNI STOŽER- NOVE MJERE | TRAGOVI ISTINE

mjere u borbi protiv koronavirusa hrvatska

KRIZNI STOŽER- NOVE MJERESvima nam je već odavno poznato kako COVID-19 odnosno Koronavirus hara svijetom i svaki dan odnosi sve više i više života, ali također nam je jasno da svaki novi dan u naš život ulaze nove mjere koje donosi Krizni Stožer, odnosno nekolicina ljudi koji su preuzeli kontrolu nad sistemom i zavili ga u crno, uništavajući tako pred sobom ekonomiju. Dali je ovo zadnji pokušaj malih poduzetnika da se nekako iščupaju iz nadolazećega kaosa ili je pak ovo uvod u globalizam odnosno u centralizaliju moći, uvod u svijet gdje cemo biti vođeni od strane jedne svjetske vlade i materijalno opskrbljivani od strane nekolicine giganata koji su već doslovno preuzeli svijet.


Ako pogledamo samo par mjeseci u nazad neće nam biti teško shvatiti a ni vidjeti, kako su parlamentarni izbori prošli u najboljem redu, bez ikakvih incidenata ili pak ikakvih zaraza, kako je ljetna sezona bila bujna, kako su turisti dolazili normalno kao da svijet ne boluje od pandemije. Samim time ako tu povučemo liniju, možemo da postavimo slijedeće pitanje, kako to da Korona ne postoji kada se treba puniti državna blagajna, kako to da COVID-19 ne postoji kada se treba izabrati nova ( stara ) vlast, kako to da se izbori normalno odvijaju unatoč situaciji u kojoj se kompletan svijet nalazi već skoro godinu dana ?


Svima nam je jasno da se mjere mijenjaju iz dana u dan, i to na takav način da su svaki dan sve rigoroznije, i to na takav način da se krše temeljna ljudska prava, ali također nam je poznato da polako ulazimo u Prosinac, u mjesec u kojem se slave Božićni blagdani, u mjesec u kojem se najviše troši, u mjesec u kojem se državna blagajna napuni skoro pa isto kao i za vrijeme ljetne sezone, jer svima nam je jasno da za Božić tradicionalno poklanjamo svoje bližnje. Stoga nebi bilo iznenađujuće ako Korona na par dana nestane, ako se na par dana mjere popuste, i to popuste na taj način u kojem će se Krizni Stožer predstaviti kao Svetac popuštajući mjere kako bi narod izašao vani i trošio teško stečeni novac na svoje bližnje a sve sa ciljem punjenja državne blagajne ( kase ). No opet, vrijeme je pred nama, vidjet ćemo za par dana što će da se desi, ali prema našim predviđanjima koja nas dosad nisu nikada razočarala ovo je ono što će da se desi ! 

Nema komentara

Ako neki od našega sadržaja budi u Vama sumnje, kontaktirajte nas.

Svako kopiranje i neovlasteno koristenje Postova je strogo zabranjeno.. Pokreće Blogger.